Menu Sluiten

Callebautchocolade

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Meer info

tags: Chocoladeverkoop Organiseren – Geld Inzamelen – Geld Inzamelen Goed Doel – Geld Inzamelen Scholen – Geld Inzamelen Sportclubs – 

Wenst u meer info over Callebautchocolade kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Callebautchocolade

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Callebautchocolade

menu reserveer taal english franais nederlands chinese home kaart seafood in a box cadeaubon groepen over info contact wij aanvaarden je consumptiecheques van sodexo monizze en edenred bedankt voor je steun. We zijn terug open wat hebben we je gemist amai ons team staat dan ook te popelen om je terug te bedienen Callebautchocolade schatting aanvragen Kom op een veilige manier genieten van een verfrissend drankje of een heerlijk gerecht. We zijn doorlopend geopend tussen u en u. Reserveer hier alvast je tafel hopelijk tot binnenkort seafood in a box thuis genieten van een royale zeevruchtenschotel afhaling mogelijk van dinsdag tem zaterdag min dagen vooraf te bestellen bekijk de inhoud van de box in het menu rechts en plaats je bestelling wij aanvaarden je consumptiecheques van sodexo monizze en edenred bedankt voor je steun. We zijn terug open wat hebben we je gemist amai ons team staat dan ook te popelen om je terug te bedienen. Kom op een veilige manier genieten van een verfrissend drankje of een heerlijk gerecht. We zi.

welkom online bestellen over royal producten foto s contact welkom online bestellen over royal producten foto s contact ons assortiment bestaat uit een tal verschillende pralines die ter plaatse worden gemaakt met de fijnste callebautchocolade die eerlijk en duurzaam geteeld wordt. de cacaobonen van hoogste kwaliteit worden voor een eerlijke prijs van de boeren gekocht. Hierdoor stijgt de levenskwaliteit van de boerengezinnen en verbetert de toegang tot onderwijs gezondheidszorg en zuiver water. Pralines onze ambachtelijke pralines worden afgewerkt met de meest diverse vullingen van pralin tot advocaat. Proef zeker onzechte royalpraline en hetajointje dat in t stad van oilsjtnatuurlijk niet mag ontbreken. Themachocolade een chocolade sintmaarten of sinterklaas een huppelende paashaas… Wij hebben themachocolade voor elke feestperiode. chocolade artikelen studentenhaver spekken chocoladezoenen bojangels chocoladesnoep met verschillende nootj.

De discipline van Callebautchocolade

home menukaart sfeer praktisch nieuwsbrief reserveer facebook en fr nl download de menukaart in pdf formaat menuformules op vrijdag zaterdag zon amp feestdagen serveren wij enkel onze menuformules. Goed om te weten wij serveren eenzelfde menuformule per gezelschap. Vanaf personen kan vlees en vis gecombineerd worden. Kaasfondue kan wel gecombineerd worden met een andere fondueformule. A la carte kan niet gecombineerd worden met menuformules. Het eten is a volonte uitgezonderd lsquoturf amp surfrsquo. Teppanyaki kan tot maximaal personen wegens teveel rookontwikkeling Wat betekent Callebautchocolade Er kunnen niet meer dan potten op tafel vis vlees vis kaas vlees kaas. Fondue of teppanyaki fondue en teppanyaki kunnen helaas niet gecombineerd worden aan tafel. Geserveerd met een saladebowl en huisgemaakte koude sauzen uitgezonderd kaasfondue. Daarnaast kan u kiezen voor frietjes krieltjes o.