Menu Sluiten

Geld Inzamelen Particulieren

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over geld inzamelen particulieren kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Geld Inzamelen Particulieren

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geld inzamelen particulieren

menu vastgoed onafhankelijk kredietmakelaar makelaar in bank en beleggingsdiensten service platform gedragsregels privacyverklaring nieuws lid van plus over de waele adviesgroep vacatures klantenzone contact privacyverklaring de waele adviesgroep bvba en de waele financieel advies bvba deze privacyverklaring werd laatste aangepast op oktober . Bescherming van uw persoonsgegevens en respect voor uw privacy zijn waarden die de waele adviesgroep hoog in het vaandel draagt geld inzamelen particulieren bedrijf Wij behandelen en beschermen uw gegevens met eerbied voor de wetgeving en regelgeving op een eerlijke en transparante wijze. wij dat is de waele adviesgroep bvba met maatschappelijke zetel voorstraat kaprijke met ondernemingsnummer .. En de waele financieel advies bvba met maatschappelijke zetel voorstraat kaprijke met ondernemingsnummer … Wij bieden de markt een totaalpakket van verzekeringsdiensten en producten met het best mogelijke advies jaarlijkse opvolging en regelmatig contact. Als verzekeringsmakelaar vervult het kantoor mogelij.

open the menu nl fr english sociale media doe een gift doe een gift azg in uw testament partner worden met uw bedrijf werk voor ons onze covid projecten op het terrein op kantoor stages en vrijwilligerswerk acties alle acties digitalk interscolaire challenge organiseer zelf een actie voor ondernemingen voor sporters vraag een spreker aan nieuws verhalen nieuws blogs opinie pers over ons wie zijn wij onze waarden handvest azg op jouw school of universiteit rekeningnummer iban wat doen wij met jouw geld faq films espace bruno corb ebc msf supply contact nl fr en frequently asked questions werken voor artsen zonder grenzen wie kan er werken voor artsen zonder grenzen op het terrein we hebben permanent medische en nietmedische professionals nodigop deze pagina verzamelden we alle veelgestelde vragen over werken op het terrein. ik heb een vraag voor een schoolopdracht is artsen zonder grenzen een ngo die zich toespitst op samenwerking of op ontwikkeling ontwikkelingshulp is erop gericht .

Mededeling over Geld inzamelen particulieren

wij maken gebruik van cookies voor uw surf plezier. Meer weten investeren fondsenwerving investeerdersbeheer over onsblogfaqcontacteer ons englishnederlands franais aanmelden algemene voorwaarden als pdf downloaden van kracht sinds mei . Elke internetgebruiker die zich toegang verleent tot de website www.spreds.com wordt uitgenodigd om deze algemene voorwaarden aandachtig te lezen alvorens op de website te surfen en er gebruik van te maken. Deze algemene voorwaarden worden aan alle leden bezorgd op een duurzame drager op het moment van hun registratie. De algemene voorwaarden zijn ook beschikbaar op een duurzame drager op de online rekening van de leden. Elke persoon die op de website surft of zich registreert als lid van spreds wordt ontegensprekelijk geacht deze algemene voorwaarden te hebben gelezen en deze zonder enig voorbehoud te hebben aanvaard. I de mogelijkheden van geld inzamelen particulieren Definities algemene voorwaarden onderhavige alg.