Menu Sluiten

Snoepverkoop Organiseren Met Vzw

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over snoepverkoop organiseren met vzw kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Snoepverkoop Organiseren Met Vzw

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Snoepverkoop organiseren met vzw

skip to content over ons contact faq my account cart home werking snoepverkoop organiseren met vzw leverancier voorverkoop directe verkoop voorverkoop acties blog producten home shop snoepverkoop een snoepverkoop organiseren met je club school of vzw geldinzamelen.be biedt een een waaier aan mogelijkheden om een snoepverkoop te organiseren. Bulksnoep om zelf snoepzakjes te maken kant en klaar gevulde snoepzakjes of liever een echte delicatesse zoals cuberdons van geldhof. En voor n schitterende mogelijkheden om de nodige fondsen in te zamelen De kosten van snoepverkoop organiseren met vzw Gevulde snoepzakjes bulksnoep geldhof cuberdons download onze brochure prijzen voor jouw volgende vergadering download onze brochure bedrijf faq over ons contact producten snoepverkoop gevulde snoepzakjes mengeling a kwaliteit partijsnoep promo b.

.

Het domein van Snoepverkoop organiseren met vzw

.