Menu Sluiten

Suikerwafels Verkopen

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over suikerwafels verkopen kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Suikerwafels Verkopen

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Suikerwafels verkopen

overslaan en naar de inhoud gaan nltoggle dropdown nl fr secondary menu nieuws onze geschiedenis navigatie wisselen menu main navigation home producten tailormade private label export kwaliteit contact secondary menu nieuws onze geschiedenis home onze geschiedenis onze geschiedenis overgrootvader leysen begon eind jaren begin in antwerpen borgerhout te experimenteren met biscuitmix cakemix en warm puddingpoeder waarmee gekookt met melk en suiker een heerlijk gele banketbakkersroom gemaakt kon worden. Zijn kinderen joseph en raymond kwamen overgrootvader mee vervoegen en meer en meer bakkers in en rond antwerpen werden klant. Zij konden genieten van het nieuwe bakkerijgrondstoffengamma dat de familie leysen produceerde suikerwafels verkopen kostenraming Rond kwamen de zonen van joseph en raymond paul leysen en george leysen in de zaak. Beiden gingen als vertegenwoordiger op.

home onze producten contacteer ons home onze producten contacteer ons zoeken home wafels riano heet u welkom wafels chocolade marsepein en geschenkpakketten. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van al deze producten. wij verkopen de enige echte ambachtelijke wafels zonder bewaarmiddelen en op een ambachtelijke wijze geproduceerd Het uitpluizen van suikerwafels verkopen onze doelgroep zijn scholen verenigingen sportclubs scouts etc. In principe iedere organisatie op zoek naar een winstgevende activiteit is bij ons aan het juiste adres.wij bieden u een totaal concept winstgevend met een beperkte inspanning. Wafels en gebak vanillewafels suikerwafels chocoladewafels vanillewafels suikervrije wafels frangipanes carr confituur rotsjes speculoos chocolade en suikerwaren chocolade en suikerwaren truffels zeevruchten marsepein seizoensproduct.

De discipline van Suikerwafels verkopen

zoeken nl fr en de duurzaamheid food or fuel nieuws jobs contact zoeken menu over trotec technische verwerking overzicht van traject ophaling van producten scheiding mengen en drogen malen en opslaan administratieve verwerking garanties gegarandeerd kwalitatief eindresultaat. Veilig eigen beheer op maat volledig traceerbaar partners case studies internationaal life f nieuws bij trotec trotec vernieuwt beweegt en innoveert. Volg ons op de been met het laatste nieuws bij trotec. Terug naar overzicht trotec van voedselafval naar veevoeding januari voedselafval bij trotec worden ze nevenproducten genoemd komt in volle vrachtwagens aan. Ze zijn afkomstig van industrieumlle bakkerijen chocoladefabrieken of koekjesfabrieken. .