Menu Sluiten

Voorverkoop Acties

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Chocoladeverkoop Organiseren – Geld Inzamelen – Geld Inzamelen Goed Doel – Geld Inzamelen Scholen – Geld Inzamelen Sportclubs – 

Wenst u meer info over voorverkoop acties kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Voorverkoop Acties

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voorverkoop acties

this app works best with javascript enabled. Algemene voorwaarden . Wie is wie goede afspraken maken goede vrienden. Deze website inclusief subdomeinen en de aangeboden diensten wordt beheerd door crammerock vzw voorverkoop acties firma Organisator crammerock vzw met maatschappelijke zetel in nieuwstraat bus e stekene ingeschreven met ondernemingsnummer .. Www.crammerock.be infocrammerock.be gebruiker eenieder die onze website bezoekt ongeacht of dit louter informatief is bedoeld en of met het oog op onze diensten. Bezoeker koper eenieder die een festival en of campingticket wil reserveren via onze website en of die reeds een festival en of campingticket op zijn naam heeft staan. Wordt verder ook naar verwezen als koper. Met de.

home over ons realisaties projectontwikkeling vacature nieuws contact facebook nieuws juni een succesvolle opendeurdag een succesvolle opendeurdag in de nasleep van onze opendeurdag zijn woningen verkocht hiermee is het … Read more juni jaar in dienst jeroen g. Op de heroteller. Bedankt jeroen voor jouw inzet deze voorbije jaren heroconstructjubileumjaarjubileumophetwerkbeheromoortgatjuweliers read more juni lindenhof gebouw d verkocht gebouw d van project lindenhof is nu verkocht de gesloten woningen zijn nog te koop en deze komen in … Read more mei klantenkeuzes op maat bij project lindenhof te baardegem maakt de klant de keuzes in zijn woning. Vloeren keuken sanitair binnendeuren ..de mogelijkheden zijn … Read more mei kijkdag lindenhof mei wil u het project lindenhof baardegem vrijblijvend komen bezoeken dan heeft u geluk op zaterdag mei stellen wij onze … Read more mei woning verkocht project lindenhof gisteren is woning a te lindenhof baardegem verkocht. benieuwd welke woningen nog te koop staan sur.

Gegevens over Voorverkoop acties

de hoogstraten website maakt gebruik van cookies lees meer ok logo hoogstraten nl en fr de infoweb groenten amp fruit aardbeien tomaten paprikas specials komkommers kersen bessen passie voor kwaliteit duurzaamheid binnen de coperatie bij de teler werking verkoopsystemen bewaring aardbeiplanten paprikasortering over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons recepten nl en fr de werking verkoopsystemen niet elk product is gebaat met dezelfde verkooptechniek. Maar het doel blijft altijd verkopen tegen de best mogelijke prijs in totale transparantie. Via de klok of bemiddeling laten we vraag en aanbod spelen zo bent u zeker van een transparante en marktconforme prijs. Uniek in de wereld klokverkoop eerst worden alle producten gekeurd en ingedeeld in uniforme kwaliteitsblokken. na koeling worden de producten samen met die van de andere vlaamse veilingen aangeboden via simultane klokverkoop Onze suggestie over voorverkoop acties Een systeem dat uniek is in de wereld. E.