Menu Sluiten

Wafeltjes Verkopen

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over wafeltjes verkopen kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Wafeltjes Verkopen

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wafeltjes verkopen

primary navigation startpagina over ons aanbod brood broodjes koeken en gebak fijne patisserie taarten charcuterie chocolade specialiteiten nieuws joyn contact aanbod wij bieden u een ruim assortiment aan brood koeken en patisserie maar ook fijne dessertkoekjes pralines chocolade en alles voor een geslaagd ontbijt. Ontdek hethier op onze nieuwe website. Neem vrijblijvendcontact op met ons en wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden. Vergeet ook niet onze promoties het ganse jaar door iedere woensdag choukes kopen gratis iedere donderdag rijst en flan voor personen aan ipv broodjes bij bakkershuys kan u terecht voor een brede waaier aan dagverse pistolets stokbroden mediterraanse brod.

make sure that team members know they are working with you not for you wafeltjes verkopen lijst homepage dienstenpakket dienstverlening coaching van uw team training medewerkers advies aan verkoopleiders klantentevredenheid integrale salesaudit rekrutering en selectie troeven nieuws kalender vacatures bibliotheek certificaten links faq contact ligging vacatures key accountmanager met doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie dv foods uw functie fideliseren van bestaande key accounts verder uitbouwen van de new business in export en de belgische retailmarkt opzetten en participeren aan marketingacties capteren nieuwe rd opportuniteiten op termijn bent u verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en aansturen van het verkoopteam over al uw activiteiten rapporteert u rechtstreeks aan de gedelegeerd bestuurder. Profiel opleidingsniveau master of bachelor saleservaring in de foodsector is een pluspunt sterk logisch en analytisch denkvermogen goede taalvaardigheid fe met goede noties duits teamplayer performant managerstijlprofiel i.f.v Onze aanbeveling m.b.t. wafeltjes verkopen Doorgroeikansen bij voorke.

Wetenswaardigheden over Wafeltjes verkopen

nl fr en tel privacy home over harry s wafelbakkerij onze producten links contact verkoopsvoorwaarden privacy testlogin sinds producent van artisanale kwaliteits ijsroomwafels door de nodige aandacht te besteden aan het bereiden van het deeg met enkel natuurlijke grondstoffen en het specifieke bakproceacutedeacute waarbij we tijd nemen om de koekjes lekker krokant te bakken kunnen we u lekkere ijsroomkoekje aanbieden het lekkerste ijsje verdient het lekkerste koekje sinds producent van artisanale kwaliteits ijsroomwafels door de nodige aandacht te besteden aan het bereiden van het deeg met enkel natuurlijke grondstoffen en het specifieke bakproceacutedeacute waarbij we tijd nemen om de koekjes lekker krokant te bakken kunnen we u lekkere ijsroomkoekje aanbieden het lekkerste ijsje verdient het lekkerste koekje sinds producent van artisanale kwaliteits ijsroomwafels door de nodige aandacht te besteden aan het bereiden van het deeg met enkel natuurlijke grondstoffen en het speci.