Menu Sluiten

Geld Inzamelen Via Stickerverkoop

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over geld inzamelen via stickerverkoop kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Geld Inzamelen Via Stickerverkoop

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geld inzamelen via stickerverkoop

skip to content. over ons contact faq my account cart home werking voorverkoop directe verkoop voorverkoop acties blog producten geld inzamelen snel gemakkelijk en winstgevend de doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie geld inzamelen via stickerverkoop gevraagd Jaarlijks helpen we honderden scholen sportclubs verenigien vzws studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken De handelswijze m.b.t. geld inzamelen via stickerverkoop Geld inzamelen de mogelijkheden directe verkoopvoorverkoop actie enkel topkwaliteit snelle levering straffe inkoopprijzen geld inzamelen. de leukste ideen voor je school goed doel of club geld inzamelen voor je school goed doel jeugdbeweging of sportclub kan op versch.

.

Het domein van Geld inzamelen via stickerverkoop

.