Menu Sluiten

Geld Inzamelen Webshop

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over geld inzamelen webshop kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Geld Inzamelen Webshop

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geld inzamelen webshop

crowdselling eenvoudig geld inzamelen voor jouw vereniging start een verkoop probeer maar xt is gratis uitgetest en goedgekeurd het fundraisingplatform waar meer dan vlaamsesportverenigingen op vertrouwen het platform is enorm overzichtelijk en easy to use ons heeft het alvast fantastisch geholpen ik raad het elke vereniging aan michiel voetbalclub jong bevegem met knikkende knien een vervangformule gezocht en gevonden voor ons jaarlijkse spaghettifestijn. Crowdselling bleek uiteindelijk minder moeite en de winst evenaarde de beste jaren van ons eigen spaghettifestijn. dikke duim een gat in de markt en … Tof dat we een lokale zelfstandige hebben kunnen helpen geld inzamelen webshop kostenraming geert atletiekclub alva het was een zeer handige tool waarmee je makkelijk veel kan .

rietlei duffel shakesomedustblueberryjam.be blueberry jam sporttijden resultaten loopcoach de vzw privacybeleid blueberry jam sporttijden resultaten loopcoach de vzw privacybeleid sporttijden lets shake some dust blueberry jam is partner van sporttijden. Dankzij deze ijzersterke samenwerking bieden wij in belgi professionele diensten aan voor sportwedstrijden. Deze omvatten tijdsregistratie fotoservice en een enorm uitgebreid inschrijvingsplatform inschrijvingsplatform hopasports is een kant en klaar inschrijvingsplatform voor elke sport event. Het gebruik hiervan is gratis. Enkel bij de betaling van deelname rekent het systeem een service fee aan maar voor jou als organisator is het dus geheel kosteloos. Het biedt je tev.

Gegevens over Geld inzamelen webshop

zakelijk particulier over ons vacatures contact bel ons op bel ons op plan uw ophaling deel op toggle navigation zakelijk particulier plan uw ophaling over ons vacatures contact zoeken home diensten rolcontainers huren ondergrondse containers semiondergrondse containers huisaanhuis ophaling lid van… Rolcontainers offerte aanvragen blog home zoekresultaten zoekresultaten u heeft gezocht op resultaten binnen afvalsoorten restafval afvalsoorten die u niet meer kunt scheiden ook restafval is een bron van grondstoffen en energie…. Lees meer papier en karton wij sorteren alle papier en karton nog een keer na om er de meest hoogwaardige grondstof van te maken…. Lees meer bouw en sloopafval uit uw bouw en sloopafval halen wij nog volop bruikbare materialen het nut van geld inzamelen webshop Denk aan metaal hout zeefzand en puin…. Lees meer glas wij verwerken bijna alle soorten hol en vlak glas. En bieden dit grondstof opnieuw aan bij de glasindustrie…. Lees meer vertrouwelijk papier archief opschonen vertrouwelijk papier zamelen wij in met afsluitb.